Städdag den 16e Maj

Lördagen den 16e maj kl 10,30 genomför vi vår sedvanliga städdag. Vi serverar lunch under dagen. Varmt välkomna!

Balkong besiktning 28 april

Den 28e april kommer vi genomföra en 2 års kontrollbesiktning av balkongrenoveringen. Förbered er redan nu på att ni kommer behöva lämna nyckel alternativt vara hem den dagen.

Extrastämma den 20 april 2017

Alla medlemmar i Brf Höstfibblan 8 kallas till extrastämma den 20 april för att behandla följande ämnen : – Färg för balkongerna i gamla delen samt – möjligheten för medlemmarna att glasa in sina balkonger. Information om extrastämman finns i alla portar. Extrastämma 20 april 2017anslag Stämman börjar klockan 19.00 och äger rum i styrelserummet […]

Dags för ordinarie föreningsstämma!!!

Alla medlemmar kallas härmed till ordinarie föreningsstämma onsdagen den 11 maj 2016, klockan 19.00. Plats: Grindtorps kyrkan. Kaffe serveras från klockan 18.30. Dagordning och årsredovisning har delats ut i medlemmarnas brevlådor. Har du som medlem förhinder, kan du ge fullmakt åt någon annan som kan rösta i ditt ställe. Väl mött hälsar styrelsen!  

STÄDDAG LÖRDAGEN DEN 23 APRIL

Styrelsen bjuder härmed in alla boende till vårens städdag som i år går av stapeln lördagen den 23 april från klockan 10.00.  Vi träffas på gården i gamla delen av föreningen. Under dagen kommer det att bjudas på varmkorv och något att dricka. Vi hoppas att så många som möjligt har möjlighet att komma och […]

Välkommen på adventsfika!!!

Styrelsen inbjuder till adventsfika på Café Mumma lördagen den 12 december mellan klockan 14 -17.  Det serveras glögg, kaffe och lussebullar samt saft till barnen. Dessutom finns det möjlighet att prata med delar av styrelsen. Väl mött!  

Tack Alla!!!!

Tack alla som mötte upp idag och var delaktiga vid föreningens städdag! Slutligen vill vi påminna om ordinarie stämman som är nu på onsdag den 13 maj.

Ordinarie föreningsstämma 13 maj

Styrelsen kallar till ordinarie föreningsstämma den 13 maj. Alla medlemmar är välkomna till Grindtorpskyrkan. Kaffe och bulle serveras från 18.30. Stämman börjar klockan 19.00. Material som kommer att avhandlas på stämman har delats ut i medlemmars brevlådor. Kompletterande årsredovisning skickas ut senast onsdag nästa vecka

Städdag och information från Täby kommun om kompostering

Välkommen till föreningens städdag den 9 maj. Vi börjar klockan 10.00 och samlas på torget utanför Café Mumma för att fördela arbetsuppgifter. Klockan 12.00 kommer företrädare från Täby kommun till Café Mumma för att informera om möjligheten för alla boenden att kompostera sitt matavfall. I samband med detta bjuds det på kaffe och bullar. Än en gång varmt välkomna!